Sketchup 3D Modelling | Keupayaan Yang Bukan Biasa-Biasa

Catat Ulasan

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Sejak dari kecil, admin berminat dengan reka bentuk. Mudah tertarik dengan reka bentuk menarik yang ada disekitar.  Bila dikeliling dengan alam, pokok-pokok yang menghijau, buah yang ranum, bunga yang pelbagai warna, tanah yang subur. Bila berkunjung ke rumah orang, selalu akan "mencuci mata" melihat kecantikan susur atur dalaman rumah yang selalu mempersona. Bila berada di bandar, dapat melihat seni bina bangunan yang estetik dengan sifat kejuruteraan yang terbaik. Akan selalu timbul rasa syukur dikurniakan anugerah penglihatan sehingga mampu menikmatinya. 

Dari itu timbul ketertarikan untuk terus menciptakan keabadian untuk kepuasan dengan keupayaan yang bukan biasa-biasa. 

Sketchup 3D Modelling. 

Sketchup 3D Modelling | Keupayaan Yang Bukan Biasa-Biasa

Bermula dari hari ini, admin akan cuba untuk menghasilkan model-model 3 dimensi mengunakan aplikasi Sketchup yang diharapkan mampu memberikan inspirasi kepada sesiapa saja yang berminat. Tulisan kali ini hanyalah sebagai permulaan dan pengenalan. Semoga admin akan dapat konsisten untuk menghasilkan model-model tertentu yang bermanfaat. 

Artikel disediakan oleh:-

testimoni
Dasir Rounin

Admin ghairah menulis untuk melempiaskan buah fikiran sebagai manfaat kepada pembaca kerana "Sebaik-baik manusia diantaramu adalah yang paling banyak manfaatnya bagi orang lain." (H.R. Bukhari).

BLOG PRODUK SERVIS

Artikel Terkait

Catat Ulasan